Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Farlige drømmer" by Maria Lang * eBook PDF Kindle ePub Free

Farlige drømmer

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Farlige drømmer
  • Author : Maria Lang
  • Release Date : January 19, 2014
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1538 KB

Description

Andreas Hallman er Sveriges mest berømte forfatter. Han er kjent for sine utbrudd, sitt maktspill og sin hensynsløshet. Hans nye sekretĂŚr Malin er derfor ganske nervøs da hun ankommer Hallmans avsidesliggende hus, der han residerer med sin familie. 

Med Malins hjelp skal Hallman fĂĽ sin nye roman ned pĂĽ papir, men hun føler med en gang at det er en utrivelig atmosfĂŚre i huset. Like etter ankomsten hennes skjer det et nĂŚrmest uforklarlig dødsfall. Er det mord? Malin blir et forskrekket vitne til at tragedien nøster opp et nett av bĂĽde hat og sjalusi. Hun forteller kriminalkommisĂŚr Christer Wijk om hva som skjer i huset, og da rettes hatet mot henne. 

Vil Christer Wijk lykkes i ĂĽ løse mysteriet før det er for sent?  

 

Det er laget filmer/en tv-serie basert pĂĽ seks av Maria Langs krimromaner. Innspillingen skjedde i traktene rundt Nora, og regi pĂĽ den første filmen var ved den velrenommerte danske regissøren Birger Larsen, kjent for tv-serien Forbrytelsen. Hovedrollene innehas av Ola Rapace, Tuva Novotny og Linus Wahlgren.  

Maria Lang er et pseudonym for Dagmar Lange (1914–1991). Hun var Sverige første krimdronning og var blant de tretten medlemmene da Svenska Deckarakademin ble stiftet i 1971. Dagmar Lange hadde doktorgrad i litteratur og i tillegg til detektivromaner skrev hun filmmanus, skuespill og utallige avisartikler, blant annet om opera. I ĂĽrene 1948–1972 var hun rektor ved Nya Elementarskolan fĂśr flickor i Stockholm.  

Alle hennes 43 kriminalromaner ble skrevet for hĂĽnd med nesten uleselig skrift, sĂĽ søsteren hennes mĂĽtte renskrive dem pĂĽ maskin før forlaget kunne lese dem.  

De fleste av Maria Langs bøker foregĂĽr i den fiktive smĂĽbyen Skoga, som har en klar likhet med virkelighetens Nora. Der er det reist en statue av Dagmar Lange, og turistkontoret arrangerer ”Mordvandringer i Maria Langs fotspor”.


Free Download "Farlige drømmer" PDF ePub Kindle